Uriage Bariesun sprej bez mirisa SPF50+ 200 ml Zaštita od sunca za tijelo Uriage

Šifra: 000072267

34,90 €

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 26 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Uriage

Opis proizvoda:

Sprej bez mirisa za osjetljivu kožu i zaštitu od UV zraka i plavog svjetla.

Sprječava oštećenje stanica i foto-starenje

Tehnologija Skin Shield koju su razvili naši laboratoriji kombinira Uriage termalnu vodu, te jedinstveni aktivni sastojak ekstrakt spiruline koji pomaže u zaštiti DNA, i patent [TELOMERES PROTECT] koji sprječava oštećenje stanica i foto starenje zbog UV zraka i plavog svjetla. 

Optimizira foto zaštitu 

[BARIESUN] patent stvara zaštitni film na koži koji pomaže u ograničavanju prodiranja UV zraka na površinu epidermisa kože i na taj način optimizira foto zaštitu. 

Sprječava isušivanje kože 

Obogaćen Akvasponginama, vitaminom C i vitaminom E, sprej pruža intenzivnu zaštitu od isušivanja i djeluje antioksidativno. 

Bariésun kombinira visokoučinkoviti filterski kompleks i dva dermatološka patenta za zaštitu kože, sprječavanje oštećenja stanica i foto-starenje uzrokovano UVA, UVB zrakama i plavim svjetlom. Zaštita oceana. Vodootporno.
Ovaj sprej vrlo visoke zaštite s laganom teksturom jamči nevidljivi film i obnovljeno zadovoljstvo korištenja pri svakom nanošenju. Ovaj tretman pokazuje visoku sigurnost i visoku toleranciju.

Predanost planeti:
In vivo studije izravno na koraljnom grebenu, kao i studije o morskom planktonu tijekom ovih mjeseci u partnerstvu s Istraživačkim sveučilištem u Francuskoj i Novoj Kaledoniji i provjera proizvodnje Bari proizvoda. Poštujemo srca i oceane.

Dermatološki laboratoriji U’uriage članovi su 1% za planet, etička obveza podrške nevladinim organizacijama za poništavanje 1% profita Bariésuna u svijetu.

Paket eko ambalaže:
Boca koja se može reciklirati

Prikaži više +