Cosinus tablete a 30 kom Prirodni preparati

Šifra: 3135465413

11,95 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 8 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

COSINUS TABLETE

Cosinus je mješavina ljekovitog bilja i vitamina koji se preporučuje osobama koji imaju upalu gornjeg dijela respiratornog sustava, posebno sinusa i sluznice nosa, otklanja upalu sinusa, hunjavicu nosa,  „otvara nos“ i ublažava bol u glavi.

Tipični simptomi sinusitisa su pojačana sekrecija,kihanje, šmrcanje, začepljen nos, osjećaj pritiska i bol u području zahvaćenoga sinusa, kašalj uzrokovan sekrecijom. Još neki od simptoma mogu biti glavobolja koja se širi iz područja iznad korijena nosa i povišena temperatura, te bol u uhu i u vratu, zubobolja, gubitak njuha, suzenje iz očiju. Uz sve to izražen je i osjećaj umora i iscrpljenosti.

Cosinus razrjeđuje sekret u nosu i sinusima te olakšava njegovo izbacivanje, smanjuje otečenost sluznice nosa i olakšava disanje te djeluje na uzročnike bolesti (viruse i bakterije).

Sadržaj ljekovitog bilja i vitamina ima sekretolitičko, protuupalno, antialergijsko, antibakterijsko, antifungalno, antivirusno i imunomodulirajuće djelovanje.

Vitamin A (beta-karoten) doprinosi održavanju normalne funkcije sluznice respiratornog sustava i normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Vitamin B2 (riboflavin) doprinosi održavanju normalne funkcije sluznice respiratornog sustava.

Sporiš (Verbena officinalis L.) olakšava simptome prehlade i gripe (smanjuje glavobolju) te jača imunološki sustav, sredstvo protiv upale grla i usne šupljine, hripavca, pomaže kod otežanog disanja.

Bazga (Sambucus nigra L.) djeluje kao sredstvo za sve vrste prehlada, kašlja i upale sluznice, za lakše iskašljavanje sluzi nakupljene u dišnim putevima i protiv hripavca.

Sirištara (Gentiana lutea L.)  je sredstvo protiv groznice i sekretolitik (sredstvo koje pojačava sekreciju bronhalne sluznice i razrijeđuje žilavi ispljuvak) .

Justicija (Andrographis paniculata) pomaže u tegobama sa sinusima, ublažava prehladu, gripu i groznicu, stimulira imunološki sustav (imunostimulans), pomaže tijelu u borbi protiv infekcija i spriječava njihovo ponovno pojavljivanje, sredstvo protiv infekcije grla, ublažava grlobolju.

Divizma (Verbascum thapsus L.) je biljka koja se koristi kod upale respiratornog sustava, prehlade, gripe, hunjavice, upale sinusa, začepljenosti dišnih puteva,  upale grla i kašlja, djeluje kao sredstvo koje pomaže u iskašljavanju (ekspektorans) i sredstvo koje smanjuje podražaj na kašalj (antitusik), reducira stvaranje sluzi.

Vitamin B12 (cijanokobalamin)  doprinosi  normalnom funkcioniranju imunološkog i živčanog sustava (nedostatak vitamina B12 u organizmu može biti povezan s pojavom sinusitisa).

Pakiranje: 30 tableta.

Uputa za upotrebu:  Jedna tableta dnevno.

Prikaži više +