Aromara Mediteran set ulja Eterična ulja AROMARA

Šifra: 418541025105641581

36,76 € 29,41 € Vaša ušteda: 7,35 €

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 22 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: AROMARA

Opis proizvoda:

 

Iskoristite mudrost i ljekovitost Mediterana! Biljke ovog podneblja već se stoljećima koriste kao podrška zdravlju i sreći, a mediteranski lifestyle diljem svijeta je sinonim za dugovječnost. Eterična ulja iz MEDITERRANEAN seta aromaterapija prepoznaje kao vrijedne saveznike za održavanje vitalnosti, ali i za ublažavanje štete koju užurbani i stresni stil života nanosi našem mentalnom i fizičkom zdravlju. Dodajmo tome i opojne mirise koji će u bilo koji prostor unijeti dašak mediteranskog ljeta... uživajte u duhu Mediterana tijekom cijele godine!

 

U MEDITERRANEAN setu za vas smo odabrali najpotentnija mediteranska eterična ulja. Od ublažavanja čestih tegoba, preko podrške pamćenju i dobrom raspoloženju, pa sve do kreiranja ljetnog ugođaja u vašem prostoru, dopustite ljekovitosti Mediterana da vas snaži tijekom čitave godine!

 

Uz MEDITERRANEAN set dolazi i knjižica sa savjetima i uputama za upotrebu eteričnih ulja i blendova za stvaranje ugodnijeg okruženja i prirodnu podršku zdravlju. Uživajte i u recepturama za praktične pripravke!

 

MEDITERRANEAN set je zahvaljujući atraktivnom pakiranju i mirisnom sadržaju izvrstan poklon, jednako prikladan za znalce, ali i za početnike u svijetu aromaterapije. 

 

SET SADRŽI:

ADRIATIC, blend, 10ml

Limun, eterično ulje, 10ml

Lavandin, eterično ulje, 10ml

Ružmarin, eterično ulje, 10 ml

Kadulja, eterično ulje, 10 ml

Prikaži više +