Aromara Relax set ulja Eterična ulja AROMARA

Šifra: 46512654152

38,09 € 30,47 € Vaša ušteda: 7,62 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 22 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: AROMARA

Opis proizvoda:

Aromaterapija je više od ugodnog mirisa! Iskoristite eterična ulja i blendove iz ovog seta kao podršku za opuštanje i ublažavanje fizičke i psihičke napetosti, za stvaranje rituala i navika koji će vam osigurati predah od užurbanog tempa života… Pritom na 100% prirodan način stvorite sigurnu, zdravu okolinu u prostoru u kojem boravite.

 

Upotrebom eteričnih ulja možete pozitivno utjecati na zdravlje, ublažiti napetost, ublažiti psihički i fizički zamor, zaštititi sebe i prostor u kojem boravite. 

 

Određena eterična ulja ističu se opuštajućim djelovanjem i učinkom, te se kao takva tradicionalno koriste.

 

U RELAX setu okupili smo eterična ulja s tradicionalnom primjenom kod stanja napetosti, tjeskobe, uznemirenosti, zamora, kao i aroma blendove osmišljene s puno ljubavi kako bi vaše rituale opuštanja učinili uspješnijima i potpunijima.

 

Uz RELAX set dolazi i knjižica sa savjetima i uputama za upotrebu eteričnih ulja i blendova za stvaranje ugodnijeg okruženja u kojem se nećete osjećati napeto, nervozno, tjeskobno. Uživajte i u recepturama za praktične pripravke za opuštanje i ublažavanje napetosti! Već i sama izrada vlastitih preparata može biti zabavna i opuštajuća aktivnost.

 

RELAX set je zahvaljujući atraktivnom pakiranju i mirisnom sadržaju izvrstan poklon, jednako prikladan za znalce, ali i za početnike u svijetu aromaterapije. 

 

SET SADRŽI:

KAMILICA U LAVANDINU, blend, 10ml

NEROLI U BERGAMOTU, blend, 10ml

Naranča, eterično ulje, 10ml

Lavanda, eterično ulje, 10ml

Mandarina, eterično ulje, 10 ml

Prikaži više +