Swanson Premium L-Tirozin 500 mg 100 kapsula Aminokiseline

Šifra: 3543687684

158,99 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 15 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

L-tirozin je aminokiselina koja ima bitnu ulogu u mnogim tjelesnim funkcijama. Tijelo ga upotrebljava kao gradivni blok za bjelančevine i neurotransmitere, koji utječe na raspoloženje, san i koncentraciju.

L-tirozin je neesencijalna aminokiselina koju tijelo koristi za proizvodnju neurotransmitera epinefrina, norepinefrina i dopamina te za proizvodnju melanina i regulaciju žlijezda koje proizvode hormone.

Kao ključan prekursor za stimulacijske hormone, preliminarni znanstveni radovi ukazuju na poboljšanje mentalne funkcije, smanjenje umora, povećanje budnosti i pripravnosti kao rezultat suplementacije tirozinom. Zabilježen je učinak tirozina i kao anti stres suplement obzirom da povećava količinu noradrenalina koji je u stresu smanjen, te smanjuje razinu kortizola koji je u stresu povećan. Također, moguć je pozitivan učinak tirozina na smanjenje simptoma depresije, smanjene pažnje i hiperaktivnosti. Mogući su pozitivni učinci tirozina i na kratkotrajnu memoriju i pamćenje, iako znanstveni radovi nisu jednoznačni na tu temu.

Tri kapsule sadrže 1500 mg aminokiseline L-tirozin

Način primjene: Jedna kapsula 1-3 puta dnevno sa čašom vode između obroka

Može izazvati povećanje krvnog tlaka, povećanje hormona štitnjače, lupanje srca i migrenske glavobolje. Izbjegavajte konzumiranje acetil tirozina ukoliko bolujete od migrene, bolesti srca ili štitnjače. Ukoliko bolujete od nekih drugih bolesti najbolje se prethodno konzultirajte s nadležnim liječnikom.

Prikaži više +