Terranova Resveratrol 150mg kompleks kapsule a 50 kom Antioksidansi TERRANOVA

Šifra: 6541656354564165

44,55 €

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 33 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: TERRANOVA

Opis proizvoda:

Biološka aktivnost resveratrola:

- Djeluje kao antioksidans

- Štiti srce i krvne žile

- Štiti živčani sustav (neuroprotektant)

- Djeluje protuupalno

Svaka biljna hrana sadrži više od jednog fitospoja, među kojima postoji određena komplementarnost i sinergija. Resveratrol, iako je iznimno moćan antioksidans, pokazao se učinkovitijim u kombinaciji s drugim prehrambenim polifenolima ili antioksidansima.

Filozofija Terranove je razmatranje sinergijskih i komplementarnih odnosa između spojeva u prirodi. Stoga je u formulaciji Resveratrol, 150 mg kompleks, resveratrol obogaćen superhranom i tvarima koje oponašaju široka prirodna načela. Stanice su opskrbljene riznicom vitamina, minerala i drugih važnih tvari kao što su vlakna i polifenoli:

- Matcha čaj najviše, ceremonijalne kvalitete

- Acai bobice

- kupine

- kvercetin

Aronija i kupina su svima dobro poznate i u njima volimo uživati. Predivna su riznica mikronutrijenata. Kupine sadrže visok udio vitamina C, bakra, vitamina K i željeza, a acai bobice su bogatije mineralima, posebno kalijem, kalcijem i magnezijem, taninima, hidroksibenzojevom kiselinom i flavan-3-olom. Oba voća su bogata antocianinom cijanidin-3-O glukozidom, moćnim antioksidansom. Neki istraživači vjeruju da su protuupalna svojstva antocijana jednako učinkovita kao i ona acetilsalicilne kiseline. Istodobno, potrebno je postojanje inverzne veze između konzumacije hrane bogate polifenolima i određenih kroničnih upalnih bolesti. 

Matcha zeleni čaj (Camellia sinesis) u svojoj izvornoj zemlji izlazećeg sunca smatra se posebno korisnim za zdravlje. Sadrži iznimne količine polifenola, tanina i kofeina, pa je korištenje matche dobar način da redovito unosite antioksidanse u tijelo. Antioksidansi ili njihovi spojevi klasificirani su kao flavonoli, flavonoidi i fenolne kiseline, što može predstavljati čak 30% suhe mase tvari. Zbog naknadne pojave čimbenika povezanih s napredovanjem određenih stanja, konzumacija zelenog čaja povezana je sa smanjenim rizikom od kardiovaskularnih bolesti i raka.

Kvercetin je izniman predstavnik flavonola i jači antioksidans nego primjerice vitamin C ili vitamin E. Njegova zaštitna antioksidativna i protuupalna svojstva proučavaju se u terapijske svrhe prvenstveno u vezi s utjecajem na imunološki, kardiovaskularni, endokrini sustav i incidencijom raka.

BioPerine - ekstrakt crnog papra poboljšava farmakokinetiku resveratrola.

Uporaba: Odrasli uzeti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Veličina: 50 kapsula

Prikaži više +