Alfabiotik prašak za odrasle 600mg a 21 vrećica Beta Glukani

Šifra: 634515644654541

52,70 €
Dodano na listu želja Dodaj na listu želja

Proizvod trenutno nije dostupan. Moguća dostava u roku 2-5 radnih dana. Kontaktirajte nas e-mail [email protected]

Moguća dostava u roku 2-3 tjedna

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 39 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Dodaci su prehrani namijenjeni djeci od 3 godine starosti i odraslima. Radi se o inovativnim dodacima prehrani koji u sebi sadrže jedinstvenu kombinaciju AHCC®FD kompleksa (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®.

Veličina: 21 vrećica

Alfabiotik je inovativan dodatak prehrani namijenjen odraslima koji u sebi sadrže jedinstvenu kombinaciju AHCC®FD kompleksa (acetilirani alfa 1,4 glukan) i bakterijske kulture BB12®.

Suvremeni ubrzani način života, neredovita prehrana, nedovoljno kretanje te izostanak odmora rezultiraju slabljenjem imuniteta. Među mnoštvom proizvoda izdvaja se AHCC u kombinaciji s probiotikom. AHCC je smjesa supstancija u kojoj je glavni polisaharid acetilirani alfa-1,4 glukan, a ostalo su beta-glukan, proteini, lipidi i ugljikohidrati. Proizvodi se iz micelija gljive Lentinula edodes (Shiitake) uzgojene u tekućem mediju koji sadrži rižinu slamu.

Brojne su prednosti AHCC-a dokazane u in vivo i kliničkim ispitivanjima: povećava proizvodnju citokina, povećava aktivnost NK stanica za čak 300 do 800 %, povećava populaciju makrofaga, povećava broj dendritskih stanica, povećava broj T stanica do 200 %. BB-12 specifičan je probiotik za obnovu mikroflore. Nema zabilježenih nuspojava, u upotrebi je od 1985. i ima sposobnost modulacije specifičnog i nespecifičnog imunološkog odgovora.

Mnogobrojne studije dokazuju učinkovitost i sigurnost primjene AHCC-a kod zdravih, kao i kod pacijenata s malignim oboljenjem. Zbog svog snažnog imunomodulatornog djelovanja Alfabiotik ima: sinergistički učinak s kemoterapijom, smanjuje nuspojave kemoterapije (što je jedno od najčešćih upita onkoloških pacijenata u razgovoru s farmaceutom), prevenira infekcije i pridonosi poboljšanju kvalitete života takvih pacijenata.

Iz svega navedenog možemo zaključiti da se kombinacijom AHCC® i BB12® postiže sinergistički, imunomodulatorni učinak bolje otpornosti na akutne infekcije, ali i jačanje imunološke obrane u slučajevima dugotrajnijih infektivnih oboljenja, kao i u slučajevima onkoloških bolesti.

Način primjene:
Jedna do tri vrećice dnevno pola sata prije jela. Sadržaj vrećice otopiti u tekućini (dovoljna je jedna žlica tekućine) ili dodati u malu količinu hrane sobne temperature. U slučaju terapije antibiotikom, ALFABIOTIK i antibiotik popiti u razmaku od najmanje 2 sata. Savjetuje se 8 tjedana primjene 3×1 vrećica pola sata prije jela.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Sastojci:
Manitol, fruktooligosaharidi, AHCC®* FD – Standard (ekstrakt micelija gljiva Lentinula edodes (Shiitake), dekstrin, alfa-ciklodekstrin), tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, bakterijska kultura Bifidobacterium, BB-12®, aroma.

 

Prikaži više +