B!TONIC® Silver Bones 60 kapsula Vitamini i minerali BITONIC

Šifra: 587458745

161,65 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 16 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: BITONIC

Opis proizvoda:

B!TONIC® Silver Bones 60 kapsula

Za zdrave kosti - posebna kombinacija pomno odabranih vitamina i minerala za očuvanje vaših kostiju i mišića.

S godinama, ljudski organizam počinje ovisiti o dodatnoj potpori za kosti, hrskavicu i zglobove. Kako bi se lakše nosili s prirodnim trošenjem kostiju i zglobova, posebni nutrijenti dobiveni iz minerala su prijeko potrebni kako bi se održala gustoća kostiju. Dnevni unos tih nutrijenata u dovoljnim količinama može održati normalnu funkciju kostiju i mišića i na taj način im pomoći u izvršenju njihovih funkcija.

Ovo je posebno značajno za sportaše, kao i za osobe starije životne dobi koje imaju smanjen unos i apsorpciju tih minerala u organizam..

B!TONIC® Silver Bones osigurava tijelu bitne nutrijente i doprinosi funkciji kostiju i mišića. Ekstrakti iz prirodnih supstanci omogućuju da se ovaj proizvod bez bojazni kombinira s ostalim lijekovima i pogodan je za pravovremenu prevenciju.

B!TONIC® Silver Bones karakterizira::

ODMJERENA KOMBINACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA : Kombinacija vitamina K2 i D2 omogućava apsorpciju i pohranu kalcija u kosti što je značajno za održavanje njihove gustoće. Glukozamin je spoj koji se prirodno nalazi u ljudskom tijelu i sastavni je dio spojeva koji čine hrskavicu i sinovijalnu tekućinu.

OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST : Sastojci su kombinirani tako da zadovolje potrebe koštanog i mišićnog sustava. Biljni, odnosno veganski izvori su korišteni, zbog čega ih organizam može lakše apsorbirati.

PODRŠKA ORGANIZMU : B!TONIC® Silver Bones sadrži sve bitne mikronutrijente kalcij, mangan, vitam K i vitamin D koji su izuzetnoj značajni za kosti, hrskavicu i zglobove. Ove vitamine i minerale potrebno je unositi svakodnevno u organizam kako bi se osigurala adekvatna briga koštano-mišićnog sustava.

PRIRODNO ČISTI: : Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B! TONIC® Silver Bones su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Silver Bones su razvili Austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:

Calcium, vitamin D, vitamin K i mangan doprinose održavanju normalnih kostiju.

Kalcij i vitamin D doprinose normalnoj funkciji mišića.

Kalcij i vitamin D doprinose održavanju normalnih zubi.

SASTOJCI

Sadrži u jednoj dozi (3 kapsule): 450 mg čiste substance

Glukozamin 250 mg

Kalcij 196 mg

Vitamin D 5 μg

Vitamin K 40 μg

Mangan 2.1 mg

B!TONIC Silver bones je idealan za:

Rekreativce, sportaše i osobe koje su uvijek u pokretu

Osobe koje su često pod fizičkim naporom

Osobe koje prirodnim putem ne unose dovoljnu količinu vitamina i minerala da održe normalnu gustoću kostiju

PREPORUČUJEMO

Naša preporuka

Konzumirajte 2-3 kapsule dnevno s puno tekućine nakon obroka..

Za kontinuirano podršku vašoj pokretljivosti, preporučujemo da ovaj proizvod kontinuirano pijete najmanje 30 dana.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Prikaži više +