Jamieson Cink 50mg tablete s produljenim djelovanjem a 90 tableta Magnezij, Kalcij, Cink, Željezo Jamieson

Šifra: 64764654654645

132,98 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 13 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: Jamieson

Opis proizvoda:

Cink 50 mg, tablete s produljenim oslobađanjem 6 - 8 sati NOVO

Cink u obliku prirodnog cinkovog glukonata i inovativnih tableta s produljenim oslobađanjem 6 - 8 sati, što povećava apsorpciju ovog vrlo važnog minerala. Proizvod kod kojeg si priroda i inovacija pružaju ruku. Cink djeluje na brojna važna područja, a između ostalog ima ulogu u metabolizmu kiselina i baza, metabolizmu ugljikohidrata, kod kognitivnih funkcija, plodnosti i razmnožavanja, u sintezi DNK, u metabolizmu makrohranjivih tvari (ugljikohidrata, bjelančevina i masti), metabolizmu masnih kiselina, metabolizmu vitamina A i kod sinteze bjelančevina. Pridonosi i očuvanju zdravih kostiju, kose i noktiju te održavanju zdrave kože i normalne razine testosterona u krvi. Pored svega toga ima ulogu i u očuvanju vida, u funkcioniranju imunološkog sustava, pri diobi stanica i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

DNEVNI UNOS : 1 tableta dnevno nakon jela.

JEDNA TABLETA SADRŽI : Elementarni Cink (glukonat) . . . . . . . 50 mg Proizvod ne sadrži sol, gluten, laktozu, umjetna bojila, arome i konzervanse. Pogodan je i za vegetarijance.

OSTALI SASTOJCI : zaslađivač (sorbitol), cinkov glukonat, ovojnica tablete (celuloza topiva u vodi), sredstvo protiv prianjanja (magnezijeve soli masnih kiselina)

SADRŽAJ : 90 tableta (96 g)

Prikaži više +