Natural Wealth magnezij 350mg + Vitamin C a 20 šumećih tableta Magnezij, Kalcij, Cink, Željezo Natural Wealth

Šifra: 6546343445

9,10 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 6 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Natural Wealth

Opis proizvoda:

NATURAL WEALTH MAGNEZIJ 350 MG + VITAMIN C

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Magnezij i vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Kod manjka magnezija često se javljaju brojni poremećaji i simptomi poput slabosti i grčeva u mišićima, poremećajima rada srca, živčane napetosti i glavobolje.

Današnja saznanja potvrđuju korisnu ulogu magnezija kod srčanih bolesnika, visokog krvnog tlaka, ateroskleroze, dijabetesa, ostipacije, žgaravice. Magnezij smanjuje napetost, razdražljivost i pomaže kod problema sa spavanjem, a nazivaju ga i antistresnim mineralom. Preporučuje se trudnicama I dojiljama te sportašima.

Natural Wealth nudi vam modernu formulu s 350 mg magnezija obogaćenog vitaminom C radi bolje iskoristivosti. Natural Wealth Magnezij 350 mg + vitamin C u obliku šumećih tableta snažan je i djelotvoran te zadovoljava potrebe za magnezijem u samo jednoj tableti dnevno.

Magnezij u obliku šumećih tableta osigurava brzo djelovanje te najčešće već nakon nekoliko minuta uklanja bolove i grčeve u mišićima. Smanjuje napetost, razdražljivost, glavobolju, pomaže kod problema sa spavanjem, a nazivaju ga i antistresnim mineralom.

Natural Wealth Magnezij 350 mg ne sadrži šećer, dakle mogu ga koristiti i dijabetičari. I na kraju, riječ je o šumećoj tableti ugodnog okusa što je dobra vijest za sve one koji ne vole ili imaju problema s gutanjem tableta.

JEDNA ŠUMEĆA TABLETA SADRŽI:
Magnezij (magnezijev karbonat) 350 mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 100 mg

Kome i kad se preporučuje:
– svakodnevna nadopuna magnezija i vitamina C

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Magnezij i vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uporaba:
Jedna šumeća tableta dnevno, otopljena u čaši vode. Svježe pripremljen napitak odmah popiti.

Veličina: 20 šumećih tableta

Prikaži više +