Solgar Multi Nutrient formula tablete a 90 Multivitamini Solgar

Šifra: 00081573

399,00 kn
Dodano na listu želja Dodaj na listu želja

Proizvod trenutno nije dostupan. Moguća dostava u roku 2-5 radnih dana. Kontaktirajte nas e-mail info@ljekarnanatura.hr

Moguća dostava u roku 2-3 tjedna

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 39 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: Solgar

Opis proizvoda:

Sadrži vitamine i minerale, obogaćene ekstraktima, enzimima i pigmentima iz čak 15 biljaka i dvije alge, probavne enzime, oligoelemente te višestruko nezasićena masne kiseline - omega-3 i omega-6.

Vitamini, minerali, integralne namirnice, antioksidansi, aminokiseline, probavni enzimi i alge
izrazito bogat bioflavonoidima, klorofilom, enzimima i karotenoidima
sinergistička formulacija antioskidansa i fitonutrijenata
svi esencijalni vitamini i minerali
Pakiranje:
Bočica sa 90 tableta
Multi-nutrient formula sadrži kompleks najboljih sastojaka iz prirodnih izvora. Bogata formulacija donosi energiju iz prirode i sadrži sve potrebne vitamine i minerale, obogaćene ekstraktima, enzimima i pigmentima iz čak 15 biljaka i dvije alge, probavne enzime, oligoelemente te višestruko nezasićena masne kiseline - omega-3 i omega-6.
Multi-nutrient formula namijenjena je aktivnim ljudima mlađe i srednje dobi, kao pomoć pri svakodnevnim naporima i kod stresa uzrokovanog načinom života.
Multinutrient formula sadrži izniman broj sastojaka potrebnih za dnevnu nadoknadu deficitarnih nutrijenata te enzime koji pospješuju razgradnju i bolje iskorištavanje proteina, ugljikohidrata i masti. Sastojci svojim sinergističkim djelovanjem djeluju protektivno na kardiovaskularni sustav, potiču prirodne metaboličke i detoksikacijske procese u probavnom sustavu, te pospješuju imunološki odgovor organizma na infekcije. Također, blagi psihoaktivni učinak očituje se u povećanoj otpornosti na stres i poboljšanju kognitivnih funkcija.
pogodno za vegane
proizvod ne sadrži kvasac, soju niti mliječne proizvode te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja

Prikaži više +