SUPRADYN Q10 film tablete a 30 Multivitamini

Šifra: 00092425

17,85 € (134,49 kn)
1 EUR = 7,53450 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 13 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Koenzim Q10 ima važnu ulogu u Supradynu. Poznat i kao CoQ10 potiče učinkovitiju proizvodnju stanične energije i aktivira Vašu unutarnju energiju. Budući da je riječ o prirodnom antioksidantu, koenzim Q10 pruža snažnu prirodnu zaštitu svakoj stanici u organizmu.
CoQ10 je čudesna tvar koja se nalazi u svim stanicama našeg organizma. Zbog toga ga znanstvenici nazivaju i 'ubikinon' (od latinske riječi 'svuda prisutan'). CoQ10 je otkriven tek 1950. godine. Dr. Peter Mitchell je tek 1978. godine dokazao ulogu CoQ10 u prirodnom oslobađanju stanične energije. Za svoje je otkriće primio Nobelovu nagradu.
Supradyn aktivira energiju, koja je pohranjena u svakoj Vašoj stanici. Riječ je o prirodnoj energiji, a ne o umjetnom stimulansu. Osjećat ćete pozitivnu energiju, prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima.
Upozorenje:
Kod dijabetičara vitamin C može interferirati s testovima glukoze u urinu, iako nema utjecaja na koncentraciju šećera u krvi. Supradyn Q10 sadržava izvor fenilalanina te bolesnici s fenilketonurijom to moraju uzeti u obzir. Prekomjerno uzimanje može imati laksativan učinak

Prikaži više +