MUSHROOM CUPS KAVA GO BEAUTY TUBA 10 VREĆICA Vitamini i minerali MUSHROOM CUPS COFFEE

Šifra: 0085667493

15,90 € 12,72 € Vaša ušteda: 3,18 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 9 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: MUSHROOM CUPS COFFEE

Opis proizvoda:

Go Beauty - organska kava sa gljivama za zdravlje crijeva i imunitet. Savršena alternativa za one koji žele uživati u jutarnjoj šalici kave bez pojave kofeinske anksioznosti i nervoze. Organska je, kremasta i lagana za probavu. 

Visok sadržaj beta glukana u gljivi Chaga čini tvoj imunološki sustav pametnim i otpornim, a gljiva Šarena Tvrdokoška je učinkovit prebiotik koji balansira tvoje crijevne bakterije i na taj način čini tvoj probavni sustav zdravijim.

Kava s gljivama je specijalno dizajnirana za polagano i nježno podizanje energije – idealno za dugotrajnu produktivnost.

Nevjerojatno, ali mozak koristi 20% tjelesne energije iako je samo 2% tjelesne težine. Ovo objašnjava nagle promjene raspoloženja i zašto produktivnost drastično opada sa smanjenjem energije.

Mushroom Cups kombinacija visoko-kvalitetne organski uzgojene kave i super-gljiva optimizira tjelesne procese i priprema ih za duge periode produktivnosti.

 

Sastojci:

organska instant kava u prahu, dvostruki ekstrakt šarene tvrdokoške (Trametes versicolor), dvostruki ekstrakt chaga (Inonatus obliquus)

 

Upute za upotrebu:

Preliti 1 paketić s 1,5-2 dl vruće vode 1-2 puta dnevno.

Prikaži više +