VONPHARMA BOULARDI SUPER STRONG caps a 30 Probiotici PHARMAHEALTH

Šifra: 4616546546345

22,96 € (172,99 kn)
1 EUR = 7,53450 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 17 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: PHARMAHEALTH

Opis proizvoda:

Probiotička gljiva Saccharomyces boulardii je od strane stručnjaka uvrštena među bioterapeutske agense za liječenje proljeva i upalnih bolesti crijeva. Ime je dobila po Henriju Boulardu, koji ju je izolirao 1920. godine iz ličija. Njegovo zanimanje su probudili pojedinci koji su nakon konzumiranja ličija, opazili poboljšanje pojedinih zdravstvenih tegoba. Pokazalo se da su za taj učinak odgovorni kvasci na lupini voća.

 

Prema rezultatima kliničkih istraživanja, Saccharomyces boulardii nas štiti od patogenih mikroorganizama (bakterije, paraziti i gljivice), modulira imunološki odgovor, smanjuje upalu i izlučivanje elektrolita (dehidraciju), inhibira bakterijske tokisne, te potiče aktivnost enzima i posebnih prenosioca hranjivih tvari u sluznici crijeva. Posebnost Saccharomyces boulardii je u prolaznom djelovanju, što znači da se ne nastani u crijevima, već se izlučuje sa stolicom 2-5 dana nakon korištenja.

 

Korištenje gljive Saccharomyces boulardii preporučeno je za spriječavanje i liječenje proljeva koji nastaju zbog: uzimanja antibiotika, enteralne prehrane, infekcije bakterijom Clostridium difficile te putne i akutne dijareje. Djeluje odmah, smanjuje intenzitet i učestalost proljeva, te poboljšava konzistenciju stolice. Zbog pozitivnog učinka na smanjenje medijatora upale, preporuča se i kod liječenja upalnih bolesti crijeva kao što su Chronova bolest, ulcerozni kolitis i sindrom iritabilnog kolona . Kod kandidiaze (infekcija kandidom) i drugih infekcija patogenim mikroorganizmima, djeluje tako da spriječava prekomjerno razmnožavanje patogena i smanjuje njihove toksične učinke u crijevima.

 

JEDNA KAPSULA SADRŽI: 

Saccharomyces boulardi ……..10x 109 (milijardi) 

SADRŽAJ: 30 kapsula

DNEVNA DOZA: 1 kapsula

 

BEZ GLUTENA

Prikaži više +