NATUR PROD.MUCOPLANT EUKALIPTUS BALZAM 50G Sirupi i pastile

Šifra: 00040518

47,91 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 4 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

1. Što je Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusova mast i za što se koristi?

Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusova mast koristi se za ublažavanje simptoma bolesti dišnog sustava povezanih s prehladom kao što je prehlada bez komplikacija i bronhijalni katar bez komplikacija. Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusova mast namijenjena je za vanjsku uporabu na kožu u djece starije od 4 godine, adolescenata i odraslih i za inhaliranje u djece starije od 6 godina, adolescenata i odraslih. Obavezno se obratite liječniku ako se ne osjećate bolje ili ako se osjećate lošije nakon 3 do 5 dana.

2. Što morate znati prije nego počnete primjenjivati Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusovu mast? Nemojte primjenjivati Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusovu mast: - ako ste alergični na eterično ulje eukaliptusa ili bijelog bora, kamfor ili bilo koji drugi sastojak ovog lijeka (naveden u dijelu 6) - u djece mlađe od 30 mjeseci - u djece s povećanim rizikom od epileptičkih napada - u slučaju bronhijalne astme, hripavca, pseudokrupa i drugih bolesti dišnog sustava koje su povezane s preosjetljivosti dišnih putova - kao inhalacijsku terapiju kod akutne upale dišnih putova ili akutne upale pluća - za vanjsku uporabu na koži kod pedijatrijskih bolesti s osipom kao što su vodene kozice i ospice - na ozlijeđenoj, oboljeloj ili opečenoj koži.

Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusovu mast ne smije se nanositi na sluznice uključujući nos i područje oko očiju. Ne smije se nanositi na lice. Ruke treba pažljivo oprati nakon uporabe. Koristiti samo na zdravoj koži. Dr. Theiss Mucoplant Eukaliptusova mast smije se koristiti samo za vanjsku uporabu na kožu i inhaliranje. Obavezno se obratite Vašem liječniku ako se ne osjećate bolje ili ako se osjećate lošije nakon 3 do 5 dana ili u slučaju smetnji disanja (nedostatak daha/otežano disanje), glavobolje, vrućice (povišene temperature) kao i gnojnog/krvavog iskašljaja ili nosnog sekreta.

Prikaži više +