Jamieson Folna kiselina (folat) 1000 mcg a 100kom Trudnice i dojilje Jamieson

Šifra: 5435435465454

59,00 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: Jamieson

Opis proizvoda:

Folat (folna kiselina) vrsta je vitamina B koja je nužna za zdrav i normalan razvoj ploda. Pridonosi razvoju materničnog tkiva tijekom trudnoće te sintezi aminokiselina, stvaranju krvi i metabolizmu homocisteina. Korisna je za normalno psihološko funkcioniranje te ublažavanje umora i iscrpljenosti. Također je važna za dijeljenje stanica i rad imunološkog sustava. Posebnost Jamiesonove folne kiseline očituje se u tomu što je oblikovana kao „suho prešana tableta”, što je iznimno važno za osiguranje učinkovitosti i održavanje kvalitete folne kiseline. Naime folna kiselina vrlo brzo reagira na visokim temperaturama dodavanjem najrazličitijih kemikalija i alkohola te u slučaju kontakta s njima smanjuje svoju učinkovitost.

DNEVNI UNOS : 1 tableta dnevno. Preporuča se da Jamieson folnu kiselinu uzimate tri mjeseca prije nego što zatrudnite te tijekom cijele trudnoće.

JEDNA TABLETA SADRŽI : Folna kiselina. . . . . . . . . . . . 1000 μg/1mg

Proizvod ne sadrži soli, škrob, gluten, laktozu, umjetna bojila, okuse i konzervanse.

OSTALI SASTOJCI : modificirana celulozna guma, ovojnica tablete (u vodi topljiva celuloza), biljna stearinska kiselina, sredstvo protiv prijanjanja (biljni magnezijev stearat, silicijev dioksid, dikalcijev fosfat)

SADRŽAJ : 100 tableta (47 g)

Prikaži više +