Meta-Care Vitamin C Specijal kapsule a 60 kom Vitamini A, B, C, D, E,... VIP VITALITY

Šifra: 654654545454

27,90 € (210,21 kn)
1 EUR = 7,53450 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 20 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: VIP VITALITY

Opis proizvoda:

Puferirani vitamin C kojeg dobro podnose i osobe s osjetljivim želucem.

Puferirani Vitamin C u kombinaciji s ekstraktom štajerske crne bazge. Vitamin C je vitamin topiv u vodi potreban za brojne procese u organizmu. Najpoznatiji je kao vitamin dobrog imuniteta jer daje vrijedan doprinos funkcioniranju imunosnog sustava, osobito tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti. Također pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Meta Care Vitamin C Specijal sadrži vitamin C u puferiranom obliku i time ima mnogo veću bioraspoloživost u usporedbi s vitaminom C iz askorbinske kiseline. Ima gotovo neutralnu pH-vrijednost i stoga ne predstavlja nikakvo opterećenje kiseline u želucu. Dodatno sadrži bioflavonoide citrusa koji mogu podržati učinak vitamina C. Ovaj visokokvalitetni pripravak mikronutrijenata zaokružen je klinički ispitanim ekstraktom štajerske crne bazge.

- Za ciljanu opskrbu vitaminom C, osobito kad za to postoji povećana potreba, npr. tijekom razdoblja prehlade, bavljenja sportom ili zagađenja okoliša

- Za potporu imunosnom sustavu, osobito tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti (vitamin C)

- Kao vrijedan doprinos zaštiti stanica od oksidativnog stresa (vitamin C)

- Za smanjenje umora i iscrpljenosti (vitamin C)

- Idealan je kao potpora imunosnom sustavu, tijekom razdoblja prehlade i povećanog stresa. Pogodan je i za osobe s osjetljivim želucem.

Sastav: ekstrakt ploda crne bazge (Sambucus nigra L.), kalcijev askorbat, bioflavonoidi citrusa, ovojnica kapsule: hidroksipropilmetilceluloza, magnezijev askorbat, natrijev askorbat, tvari protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid)

Uporaba: Uzmite 2 x dnevno 1 cijelu kapsulu s malo tekućine, nakon jela.

Veličina: 60 kapsula

Prikaži više +