Allerin tablete protiv alergije a 15 kom Alergije

Šifra: 31335454135

10,50 € (79,11 kn)
1 EUR = 7,53450 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 7 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Opis proizvoda:

Allerin je proizvod koji regulira rad imunološkog sustava na način da smanjuje pretjeranu imunološku reakciju, odnosno smanjuje i/ili otklanjuja alergijsku reakciju organizma. Preporučuje se kod alergija gornjeg dijela dišnog sustava, alergija donjih dišnih putova, kožnih alergija, alergija na hranu i lijekove.

Sadržaj 

suhi ekstrakt ljekovite biljke perile koja smanjuje propusnost krvnih žila u upalnom tkivu i pojavu svrbeža upalnog tkiva te tako smanjuje i otklanja alergijsku reakciju organizma

folna kiselina koja utječe na smanjenje simptoma alergije , doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te normalnoj psihološkoj funkciji, osobito u reduciranju umora i iscrpljenosti

kalcij je mineral koji regulira propusnost krvnih žilica te tako ublažava alergijsku reakciju pa se gotovo uvijek koristi u terapiji svih vrsta alergija. Osim na biljne alergije kalcij je učinkovit i kod alergija na sunce i hranu.

Namjena

Allerin se preporučuje osobama koje su (pre)osjetljive na pelud, prašinu, građevinske materijale, crve, grinje, životinjske dlake, hranu, lijekove, perje, kozmetiku, deterdžente i sunce.

Uputa za upotrebu

1 tableta dnevno.

 

Prikaži više +