AQUA MARIS REFRESH SPREJ ZA NOS 30ML Alergije

Šifra: 00139878

55,70 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

Aqua Maris Refresh, sprej za nos
Blagotvorna morska voda iz Jadrana obogaćena hidrolatima lavande i smilja osvježava, štiti i čisti suh i nadražen  nos čime omogućava dugotrajnu njegu iritirane i suhe sluznice nosa. Hidrolati lavande i smilja imaju analgetsko, antiseptičko, protuupalno, antialergijsko djelovanje kao i  umirujuće djelovanje na cijeli organizam. 
Pogodan za svakodnevnu uporabu.

Važnost mirisa
Iako toga često nismo ni svjesni, mirisi snažno utječu na percepciju naše okoline. Stvaramo pozitivnije mišljenje o osobama koje ugodno mirišu, hrana koja ugodno miriši odmah je i ukusnija, neki nas mirisi vraćaju u djetinjstvo a mogu igrati i ključnu ulogu pri odabiru partnera (feromoni). Uživajte u mirisima uz prohodan nos i Aqua Maris Refresh- spoj izotonizirane morske vode i mirisnih hidrolata!

Što su hidrolati?
Hidrolati se dobivaju tijekom destilacije eteričnih ulja, kada nakon hlađenja vodene pare dolazi do odvajanja eteričnog ulja od vodene otopine, zasićene njegovim sastojcima. Ta vodena otopina sa svim poželjnim komponentama hidrofilnog dijela jest hidrolat. Kako ne sadrže lipofilnu komponentu, vrlo su blagi i stoga prikladni i za osjetljive osobe. 

Zašto  baš lavanda i smilje?
Hidrolat smilja njeguje i regenerira sluznicu dišnog sustava, a često se ističe i njegova sposobnost da vraća snagu umu koji je iscrpljen od stresa. Njegovu vrijednost najbolje opisuje francuski naziv za smilje "immortelle" – besmrtnost. Lavanda se pak odlikuje vrlo širokim spektrom djelovanja a ono najvažnije jest njezina mogućnost da popravi poremećenu ravnotežu, kako uma, tako i tijela.
Aqua Maris Refresh koristi se za dnevnu njegu i zaštitu sluznice nosa. Nakon primjene, osjećat ćete se osvježeno i disati ugodnije!

100% prirodno. Bez aditiva i konzervansa.

Prikaži više +