Almagea Motion Support+ a 30 kapsula Zglobovi, kosti i mišići Almagea

Šifra: 46345545454

130,00 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 13 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: Almagea

Opis proizvoda:

Almagea® MOTION SUPPORT+ je pripravak koji sadrži UC-II®prirodnu standardiziranu aktivnu komponentu koja predstavlja posebni oblik nedenaturiranog kolagena tip II. Jedna Licaps®kapsula Almagea MOTION SUPPORT+ sadrži 40 mg nedenaturiranog kolagena tip II (UC-II®). Pripravak sadrži i vitamin D3 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalne funkcije mišića, vitamin K2 koji doprinosi održavanju normalnih kostiju te vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Licaps OCEANCAPS kapsule porijeklom su od riblje želatine iz obnovljivih izvora, a ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

ALMAGEA® MOTION SUPPORT+ NAMIJENJEN JE:

TJELESNO AKTIVNIM OSOBAMA SVIH DOBNIH SKUPINA KOJE ŽELE POBOLJŠATI POKRETLJIVOST ZGLOBOVA I OČUVATI HRSKAVICU, KOSTI I MIŠIĆE


ZA OČUVANJE KOŠTANE I MIŠIĆNE MASE TE POKRETLJIVOST ZGLOBOVA


OSOBAMA ZRELE I STARIJE DOBI S TEGOBAMA I BOLESTIMA LOKOMOTORNOG SUSTAVA

SNAŽNO DJELOVANJE UZ SAMO JEDNU LICAPS® KAPSULU DNEVNO.

U znanstvenom istraživanju koje je proveo Lugo i suradnici, usporedna primjena UC-II® nasuprot kombinaciji glukozamina i kondroitina pokazala je bolji učinak. Budući da je potrebna dnevna doza standardnih pripravaka glukozamina i kondroitina veća od 3 grama (3 tablete), prednost primjene pripravka s UC-II®očituje se u maloj dozi odnosno primjeni jedne male kapsule dnevno.*

Prirodna standardizirana aktivna komponenta UC-II® patentirani je oblik kolagena tipa II koji predstavlja osnovni strukturni protein hrskavice.

Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura.

Vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena te tako doprinosi normalnoj funkciji hrskavice i kostiju što je bitno za normalnu pokretljivost zglobova.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps kapsula)% : PU*

Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®)40 mg

Vitamin D310 µg200 %

Vitamin K275 µg100 %

Vitamin C60 mg75 %

*PU - dnevni preporučeni unos.

 

Sastojci

Rafinirano sojino ulje, vitamin C (askorbinska kiselina), riblja želatina, nedenaturirani kolagen tip II (iz pileće hrskavice, minimalno 250 mg/g ukupnog kolagena), zgušnjivač mono i digliceridi masnih kiselina, voda, vitamin K2 (all-trans-menakinon-7) u MCT uljnoj suspenziji, bojilo titan dioksid, vitamin D3 (kolekalciferol), bojilo bakrov kompleks klorofilina.

NAČIN PRIMJENE

1 kapsula dnevno uz obrok.

PAKIRANJA

Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OCEANCAPS®kapsula.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu, morske plodove i soju. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

 

 

Prikaži više +