B!TONIC® Orange Immune 60 kapsula Imunitet BITONIC

Šifra: 258741236

167,88 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 16 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: BITONIC

Opis proizvoda:

B!TONIC® Orange Immune 60 kapsula

OPIS

Jaka prirodna podrška vašem imunitetu tijekom čitave godine

B!TONIC® Orange Immune je kombinacija prirodnih sastojaka različitog bilja kako bi podržali vaš imunitet. Ovi sastojci su pomno odabrani kako bi se postigla maksimalna učinkovitost i apsorpcija svih potrebnih nutrijenata u organizam za kontinuirano jačanje vašeg imuniteta.

Nedostatak vitamina i minerala u organizmu može oslabiti imunološki sustav. Često se dešava da značajni mikronutrijenti iz vitamina i minerala ne budu apsorbirani u tijelo zbog poremećenog balansa u crijevnoj flori. Vitamini i minerali mogu biti apsorbirani u dostatnim količinama samo u slučaju zdravog probavnog sustava s jakom crijevnom florom, jer na taj način mikronutrijenti podržavaju imunološki sustav. Upravo je on izrazito bitan kako bi se ljudski organizam uspješno borio sa svakodnevnim stresom, nedostatkom sna, hladnim vremenskim uvjetima u jeseni i zimi.

B!TONIC® Orange Immune su biljni sastojci dobiveni iz ekstrakta đumbira, acerole i inulina u kombinaciji s mikroelementom cinkom. Ova nova i jedinstvena kombinacija podržava prirodnu funkciju imunološkog sustava. Također su dodana prebiotička vlakna inulina osigurava crijevnoj flori hranjive tvari potrebite da bi se ojačala crijevna bakterija. To u konačnici omogućuje apsorpciju vitamina i minerala u organizam i njihovu podršku na imunitet.

B!TONIC® Orange Immune karakterizira:

OPTIMALAN ZA ODRŽAVANJE CRIJEVNE FLORE: Jak probavni sustav je izuzetno bitan jer se u njemu nalazi 80% imuniteta. B!TONIC® Orange Immune sadrži mikronutrijente čija je namjena podržavanje rada upravo probavnog sustava i poticanje imuniteta.

VISOKA STOPA BIORASPOLOŽIVOSTI: Vitamin C koji koristimo dobiven je iz acerola trešnje, koja je jedan od najjačih prirodnih izvora vitamina C. Upravo zbog toga ga tijelo apsorbira s lakoćom. Cink je organski spoj koji se prirodno nalazi u organizmu i veoma je rasprostranjen.

VITAMINSKA ODRŽIVOST ORGANIZMA : Mikronutrijenti dobiveni iz đumbira, inulina, vitamina C i cinka su značajne komponente koje čine zdrav imunološki sustav i treba ih konzumirati svakodnevno. B! TONIC® Orange Immune sadrži 100% preporučenih dnevnih doza vitamina i minerala potrebitih za očuvanje vašeg imunološkog sustava.

PRIRODNO ČISTI : Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Orange Immune su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Orange Immune su razvili Austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti..

Benefiti za vaše zdravlje:

Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože

Cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustav

Cink doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji

Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji kao održavanju normalne razine testosterona u krvi

SASTOJCI

Sadrži u jednoj dozi(3 Kapsule): 800 mg čiste substance

Inulin 400 mg

Vitamin C iz ekstrakta acerole 80 mg

Cink 9.9 mg

Ekstrakt đumbira 300 mg

PREPORUČUJEMO

Preporučujemo

1 kapsulu dva do tri puta dnevno nakon obroka konzumirati jednom dnevno nakon obroka s puno tekućine. Ne preporučuje se prekoračenje dnevne doze.

Za kontinuiranu podršku imunološkom sustavu, preporučujemo konzumaciju minimalno 21 dan u kontinuitetu.

Dodatak prebrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

ČESTA PITANJA

1) Kako inulin utječe na jačanje imuniteta?

Za jak imunitet, potrebno je da tijelo bude opskrbljeno vitaminima i mineralima. No ako je poremećena ravnoteža u probavnom traktu, odnosno ako je oslabljena crijevna flora, tijelo ne može apsorbirati bitne mikronutrijente i tada nije u stanju adekvatno podržavati vaš imunitet. Upravo zbog toga je važno ojačati crijevnu floru. Vlakna inulina su prebiotici koji služi kao hrana mikroorganizmima koji su sastavni dio crijevne flore, i ključan su factor u apsorpciji mikronutrijenata. .

Prikaži više +