Herba Croatica Aloalaks a 30 kapsula Probava HERBA CROATICA

Šifra: 354635454

51,50 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 5 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: HERBA CROATICA

Opis proizvoda:

Kod opstipacije – izostanak spontanog pražnjenja crijeva
Kod konstipacije – tvrde, male i suhe stolice, uz otežano pražnjenje crijeva i osjećaj nepotpunog pražnjenja manje od tri puta tjedno tijekom 12 tjedana. 

KOLIČINA: 30 kapsula

NAČIN PRIMJENE: Aloalaks se može koristiti do maksimalno dva tjedna nakon čega može doći do pojave tolerancije (navikavanja crijeva) pa je potreban oprez tijekom primjene.
Proizvod se ne smije koristiti kod bolova u trbuhu, upalnih stanja (Crohnova bolest i ulcerozni kolitis) te u trudnoći i tijekom dojenja. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

SASTAV:
* Aloja vera- sadrži antrakinonske glikozide koji ulaskom u debelo crijevo dolaze u dodir s mikroorganizmima koji oslobađaju antrakinone.
* Liofilizirani plod kivija- liofilizacijom svježeg ploda kivija omogućena je veća aktivnost i bioraspoloživost enzima, prebiotika i vlakana.
* Suhe smokve- iznimno su bogat izvor prehrambenih vlakana, a visok udio čine netopljiva u vodi. Netopljiva vlakna privlače vodu, koja u debelom crijevu omekšava stolicu i čini ju voluminoznijom, te opušta mišiće u crijevima što potiče pražnjenje crijeva.
* Suhe šljive sadrže visok udjel topljivih vlakana. Topljiva se vlakna tijekom probave otapaju i stvaraju viskoznu, želatinastu masu. Ona štiti probavni trakt od apsorpcije različitih supstancija, primjerice šećera i masnoće iz hrane.

Prikaži više +