SENSILAB BUTIFAR caps A60 Probava

Šifra: 0000695684685

178,55 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 17 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

BUTIFAR SADRŽI MASLAČNU KISELINU (NATRIJEV BUTIRAT) U INOVATIVNOM PATENTIRANOM OBLIKU:

-normalizira konzistenciju stolice

-djeluje kod upalnih i funkcionalnih poremećaja crijeva

-smanjuje osjećaj napetosti, nelagode i nadutosti te bolova u trbuhu

-pomaže pri regulaciji motiliteta crijeva te time blagotvorno utječe na peristaltiku

-jedini je proizvod koji sadrži maslačnu kiselinu

-maslačna kiselina je nužna za pravilno djelovanje svih procesa u crijevima

VAŠIM PROBAVNIM POTEŠKOĆAMA NEMA KRAJA?

Česti proljevi, zatvor, nadutost, bolovi u trbuhu i osjećaj nepotpunog pražnjenja crijeva su simptomi koji ukazuju na sindrom iritabilnog crijeva. Ovo je najčešći probavni poremećaj koji pogađa više od 15 posto odraslog stanovništva, a od kojeg češće obolijevaju žene. Simptomi koji ga prate imaju jak utjecaj na kvalitetu života bolesnika. Sa mnogo težim simptomima suočavaju se pacijenti koji pate od upalnih bolesti crijeva.

RJEŠENJE JE U MASLAČNOJ KISELINI!

Razgovarali smo s priznatim prof. dr. Bojanom Tepešem, dr. med. o ulozi maslačne kiseline kod probavnih poteškoća. Prof. Tepeš kaže da maslačnu kiselinu ubrajamo u kratkolančane masne kiseline, koje predstavljaju izvor hrane za enterocite. U nekih bolesnika, zbog promjene crijevne mikroflore dolazi do manje sinteze maslačne kiseline. Dodavanje maslačne kiseline u tim slučajevima ima terapijski učinak. Svoje veliko iskustvo sa maslačnom kiselinom sažeo je u otvorenom ispitivanju liječenja bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva. Ispitivanje je pokazalo da je uzimanje maslačne kiseline odnosno proizvoda Butifar imalo vrlo dobar terapijski učinak.

MASLAČNA KISELINA U INOVATIVNOM PATENTIRANOM OBLIKU

Među svim kratkolančanim masnim kiselinama za stanice debelog crijeva je također važna i maslačna kiselina. Maslačna kiselina je organski spoj koji se formira kada bakterije prisutne u debelom crijevu, razgrađuju neškrobne polisaharide koje unosimo u organizam prehranom punom vlakana. Kapsule Butifar sadrže natrijevu sol maslačne kiseline (natrijev butirat) koja je zaštićena posebnim patentiranim lipidnim omotačem. Lipidni omotač omogućuje kontrolirano oslobađanje natrijevog butirata uzduž cijele duljine tankog, a posebno debelog crijeva.

ČUVANJE: Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži na suhom mjestu i temperaturi do 25°C. Kapsule ne sadrže gluten, laktozu i šećer.

Pakovanje: 30 kapsula

Prikaži više +