B!TONIC® Blue Sleep 10 kom Stres i nesanica BITONIC

Šifra: 258741258456

66,33 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 6 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: BITONIC

Opis proizvoda:

 

B!TONIC® Blue Sleep 10 kom

OPIS

Zdrav i neometan san za produktivan dan – biljna kombinacija za umirujuće djelovanje

Blue Sleep je prirodna alternative tabletama za spavanje. No, za razliku od konvencionalnih lijekova, B!TONIC ® Blue Sleep koristi djelotvornu kombinaciju bilja koja ne izaziva navikavanje i nuspojave.

Austrijski znanstvenici su sastavili jedinstvenu kombinaciju ekstrakta hmelja i ekstrakta melise zajedno s vitaminima B3 i B7, formula utemeljena na najnovijim istraživanjima u području nutricionizma. Studije su dokazale kako hmelj skraćuje vrijeme spavanja, dok melisa produžuje fazu dubokog sna. S B!TONIC ® Blue Sleep posebnu pozornost smo posvetili tome postignemo kombinaciju prirodnih sastojaka koji potiču san. Kontinuiranom upotrebom, njihovo djelovanje doprinosi kvalitetnijem snu što rezultira odmornim organizmom u toku dana. Sastojci imaju umirujuće djelovanje i ne uzrokuju osjećaj malaksalosti ujutro, što je uobičajeno s konvencionalnim tabletama za spavanje. Naše veganske kapsule ne sadrže gluten, laktozu, želatinu, genetski modificirane sastojke kao ni prirodne boje ili arome, te ih proizvodimo na ekološki prihvatljiv način.

B!TONIC® Blue Sleep karakterizira:

DOPRINOSI RADU ŽIVČANOG SUSTAVA: Nedostatak sna, pogotovo kvalitetnog, je sve veći problem u razvijenim zemljama. Dobar i odmoran san je najbolje rješenje protiv umora i stresa. B!TONIC ® Blue Sleep je djelotvorna kombinacija biljnih sastojaka za dobar i kvalitetan san – prirodni saveznik u borbi protiv poremećaja u spavanju.

OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST: Prirodni sastojci kombinirani su tako potiču rad jedni drugih, dok dodani vitamini B sadrže dnevne doze potrebne za funkcioniranje organizma.

PRIRODNO ČISTI: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Blue Sleep su ekološki certificirane, veganske kapsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.

PODRŽAVANJE KVALITETE SNA : Aktivni sastojci imaju pozitivno djelovanje na organizam i na taj način pridonose njegovu oporavku u noćnim satima dok traje odmor.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Blue Sleep su razvili Austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:

Vitamini B3 i B7 doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava

Vitamini B3 i B7 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji

Vitamini B3 i B7 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije

Biotin (B7) doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata

SASTOJCI

Sadrži u jednoj dozi (1 Kapsula):

400 mg čiste substance

Ekstrakt lista matičnjaka - Melissa officinalis (350 mg)

Ekstrakt hmelja - Humulus Lupulus (40 mg)

Vitamin B3 - Niacin (16 mg)

Vitamin B7 - Biotin (50 μg)

B!TONIC® Blue Sleep je idealan za:

Osobe s blagim poremećajem spavanja

Studentima pod stresom za vrijeme ispita

Osobama u poslu i poduzetnicima koji se redovito suočavaju sa stresom

Sportašima čijem organizmu je oporavak izuzetno bitan tijekom noći

Sportler

Osobama koje imaju poremećen ritam sna (zamijenili noć za dan )

Osobama koje imaju lošu kvalitetu sna

Ženama u menopauzi

PREPORUČUJEMO

Naša preporuka

Popijte 1 kapsulu s mnogo tekućine 30 minuta prije spavanja. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

 

Prikaži više +