Tensilen kapsule a 30 Stres i nesanica

Šifra: 64684886

20,50 € (154,46 kn)
Dodano na listu želja Dodaj na listu želja
1 EUR = 7,53450 kn

Proizvod trenutno nije dostupan. Moguća dostava u roku 2-5 radnih dana. Kontaktirajte nas e-mail [email protected]

Moguća dostava u roku 2-3 tjedna

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 15 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Za drugačiji i vedriji pogled na stvari.

Doprinosi održavanju normalne psihološke funkcije, živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te metabolizmu energije.

Prirodno rješenje za stres, umor i iscrpljenost bez neželjenih učinaka

Jednostavnost upotrebe – 1 kapsula dnevno

Ne remeti biološki dnevni ritam, nema sedativno djelovanje i ne izaziva ovisnost

S-adenozil-metionin (SAM-e), glavni je sastojak u Tensilenu, pomaže funkciju mozga te djeluje protiv lošeg raspoloženja i pada koncentracije čime doprinosi mentalnom zdravlju. Povećava razinu dopamina i serotonina, tzv. eliksira sreće, čime potiče dobro raspoloženje. 

S – adenozil L – metionin predstavlja amino kiselinu koja se u organizmu formira iz metionina i ATP-a (adenozin trifosfata) u reakciji koja je katalizirana metionin – adenoziltransferazom. Osnovna funkcija SAM-e u organizmu je transmetilacija; odnosno SAM-e predstavlja glavnog donora metil grupe u većini metaboličkih reakcija. Kao glavni kosupstrat u reakcijama nastanka neurotransmitera, direktno utječe na sintezu serotonina, dopamina i NA (noradrenalina), kao i na samu osjetljivost receptora živčanih stanica.

 

Znanstveno je dokazano da smanjenje i neravnoteža serotonina, dopamina i NA u organizmu direktno utječe na nastanak depresije kao i na različite promjene raspoloženja.

Vitamini B skupine su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su za proces stvaranja energije, kod pojačanog umora i povećanih tjelesnih i mentalnih napora.

Sastav
Jedna kapsula Tensilena u svom sastavu sadrži 200 mg S-adenozil L- metionin- a (SAM) i kompleks vitamina B brupe (B1 – tiamin, B2 – riboflavin, B6 – priridoksin hidroklorid, B12 – cijanokobalamin, B3 – niacin).

S-adenozil L-metionin se dobiva patentiranim procesom biofermentacije iz prirodnih, visoko kvalitetnih sirovina renomiranih proizvođača.

Primjena
Jedna do dvije kapsule dnevno, sat vremena prije obroka ili dva sata poslije obroka.

n nema sedativno djelovanje, ne remeti biološki dnevni ritam pa samim tim nema utjecaj na kvalitetu sna.

 

Prikaži više +